subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćini imaju ulogu favorita, a gosti imaju velikih problema sa izostancima

Domaćem timu kojem i pripada uloga favorita su bodovi itekako potrebni, dok se gosti suočavaju sa izostankom velikog broja veoma važnih fudbalera…Utakmicu možete odigrati do 20h, ali i koji minut kasnije…

Jedan od parova u sklopu 26. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“, biće i duel između ekipa, Swansea i Charlton.

SWANSEA trenutno zauzima desetu poziciju na tabeli, ali bi u slučaju eventualne pobede na ovom duelu i osvajanjem celog plena stigao do šestog mesta (koje vodi u doigravanje za plasman u Premjier ligu), što je glavni cilj ovog kluba, te veoma motivisani ulaze u naredni meč kako bi stigli do pozitivnog rezultata. U minulom kolu odigrali su remi bez golova protiv Barnslija (kada su promašili veliki broj izglednih prilika za pogodak), te ne bi smeli sebi da dopuste da i drugu utakmicu u nizu, kada imaju ulogu favorita na svom terenu ne stignu do trijumfa.

CHARLTON u ovom trenutku se nalazi na devetnaestoj poziciji na tabeli sa do sada 28 osvojenih bodova. Igraju izuzetno slabo u predhodnim mesecima, te imaju samo jedan jedini trijufm na poslednjih 13 utakmica (osam poraza i četiri remija). Pritom i na gostovanjima ne ostvaruju zavidne rezultate, tek dva trijumfa na 12 odigranih duela. Međutim, ono što je možda i najvažnije, na ovom meču biće oslabljeni neigranjem velikog broja bitnih igrača – J.Williams (prvi asistent tima), J.Leko (drugi strelac i drugi asistent tima), B.Amos (golman), M.Bonne (napadač), B.Kayal (vezista), J.Forster-Caskey (vezista), C.Aneke (vezista), L.Page (defanzivac), J.Cullen (vezista), S.Field (vezista), G.Lapslie (vezista).

Mišljenje urednika: Domaći tim je svakako veliki favorit za pobedu na ovom duelu protiv tima koji se nalazi u izuzetno lošoj formi i ima velikih kadrovskih problema. U prvoj odigranoj utakmici ove sezone Swansea je kao gost ostvario pobedu (1-2), te i ovoga puta treba da očekujemo njihov trijumf…

 

Predlog za tipovanjeP/K 1 – @1.50 – 1:0 (1:0)

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 20:45 na stadionu „Liberty“.

Image by Jan-Niklas Kö from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje