subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćini su favoriti, ali osmorica fudbalera su van stroja

Mogu li gosti sa iskoriste činjenicu što domaćini oslabljeni ulaze u ovaj duel i ujedno da stignu do važnih bodova…Utakmicu možete odigrati do 20h, ali i koji minut kasnije…

U zaostaloj utakmici u okviru 33. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“ sastaće se ekipe, Derby i Wigan.

 

DERBY se nalazi u veoma slaboj formi u poslednjem periodu, jer su bez trijumfa na predhodnih pet susreta u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), a u proteklom kolu pretrpeli su debakl protiv ekipe, Aston Villa (4:0). Povodom tih loših rezultata, popularni „Ovnovi“ su sada i van pozicija koja vode u doigravanje za plasman u Premier ligu. Pored toga, domaćini će na ovoj utakmici biti oslabljeni izostankom nekolicine igrača – C.Davies (defanzivac – 5/0/0), C.Bryson (vezista – 23/2/2), M.Olsson (defanzivac – 0/0/0), M.Mount (vezista – 26/4/2), C.Forsyth (defanzivac – 13/0/4 – najbolji asistent tima), A.King (vezista – 4/0/0), T.Lawrence (vezista – 23/5/0), E.Ambrose (defanzivac – 0/0/0).

WIGAN sa druge strane je u dobroj seriji rezultata, jer su vezali pet utakmica u ligi u kojima nisu doživeli poraz. Trenutno imaju tri boda prednosti u odnosu na opasnu zonu, te je ovo izuzetno bitan duel za goste, kako bi eventualnim osvajanjem bodova sa ovog duela, još više „pobegli“ ugroženim timovima. U prilog im ide podatak da izuzetno dobro igraju prvenstvene utakmice kada gostuju narednom rivalu, te su bez poraza na predhodnih šest duela.

1.12.16 CHA Derby Wigan 0 : 0
25.10.14 CHA Derby Wigan 1 : 2
01.01.14 CHA Derby Wigan 0 : 1
12.01.08 PL Derby Wigan 0 : 1
25.09.04 CHA Derby Wigan 1 : 1
11.10.03 CHA Derby Wigan 2 : 2

 

Mišljenje urednika: Kladionice ulogu favorita daju domaćem timu, ali su trenutno totalno van forme u odsustvu nekolicine bitnih igrača, dok gostima pored dobrih izdanja u predhodnim kolima „na ruku ide“ i tradicija kada gostuju ekipi, Derby-ja…Stoga, gosti imaju razloga da se nadaju pozitivnom rezultatu sa ovog susreta, a eventualno pored tipa na duplu šansu na gostujući sastav, tu je i predlog da Wigan daje najmanje jedan pogodak na meču, što je uradio na pet od poslednjih šest gostovanja ovog timu, jer je odbrana Derby-ja je dosta „porozna“ u poslednje vreme, a i prosečno na svom terenu ove sezone primaju po jedan pogodak po meču.

Predlog za tipovanjeG1+ / @1.60

2:1 

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 20:45 na stadionu „Pride Park“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje