četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćini su u usponu forme, dok gosti imaju velikih problema sa izostancima

Domaći sastav iz kola u kolo igra sve bolje i bolje, te su favoriti u susretu protiv tima kojem nedostaje čak 13 igrača koji su imali pozitivan test na COVID-19. Utakmicu možete odigrati sve do večernjih časova…

Jedan od parova u okviru 13. prvenstvenog kola Prve lige Belgije „Jupiler League“ biće i susret između timova – Genk i Mouscron.

Genk nakon slabijeg starta nove sezone, polako „hvata“ pravi ritam, te su bez poraza na poslednjih sedam utakmica, odnosno nalaze se u seriji od četiri trijumfa u nizu. Igraju veoma efikasno, postigli su najmanje po jedan pogodak na predhodnih devet duela uzastopno, dok su na svom terenu na šest utakmica zatresli mrežu svojih rivala u 13 navrata (u proseku preko dva gola po meču). Uoči ovog susreta oni nemaju problema sa izostancima.

Mouscron sa druge strane, zauzima ubedljivo poslednje mesto na prvenstvenoj tabeli sa svega 3 osvojena boda i jedini su tim u ligi koji još uvek nemaju pobedu u novoj sezoni – tri remija i šest poraza. Veliki problem imaju u fazi napada, gde su do sada postigli tek tri pogotka (najneefikasni su tim u belgijskom šampionatu), dok na gostovanjima prikazuju slabosti i u odbrani, jer u proseku primaju po dva gola po meču (četiri utakmice odigrane na strani i osam primljenih pogodaka). Na sve to, sada su i suočeni sa kadrovskim poteškoćama, jer su 13 fudbalera pozitivni na koranavirus – V.Vasic (golman), B.Van Durmen (vezista), J.Onana (vezista), F.Olinga (napadač), D.Babacar (napadač), S.Agouzoul (defanzivac – 1. asistencija), B.Badibanga (napadač), K.Dabila (defanzivac), H.Gnohere (napadač – 1 gol), D.Hocko (vezista), D.Mohamed (vezista), D.Nlandu (vezista), A.Ippolito (napadač).

Mišljenje urednika: Mnogo stvari idu u prilog domaćem timu…Njihova forma je u uzlaznoj liniji, igraju sve bolje i efikasnije, dok je situacija kod gostiju potpuno drugačija koji od samog starta sezone prikazuju izuzetno slabe partije i rezultate. Genk u ovom momentu nema problema sa izostancima, dok Mouscron-u nedostaje bukvalno pola tima…Na sve to, Genk je i daleko kvalitetniji tim od svog narednog rivala, te očekujemo da iskoriste sve prednosti koje sada imaju i da stignu do uverljive pobede…

Glavni sudija N.Laforge

Predlog za tipovanje1&D2+ / @1.70

4:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 20:45 na stadionu „Luminus Arena“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje