petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Duvaće po desnoj strani, a gost ima sjajan napad

Domaćin će imati problema koji su posebno izraženi na desnoj strani gde neće moći da računa na desno krilo i na sva tri desna beka. Gost je kvalitetniji tim, a napad je njegovo najjače oružje. Ovaj rukometni meč možete odigrati do 17 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 16:50 po našem vremenu u okviru 1/4 finala Lige šampiona za rukometašice – prvi meč sastati rukometašice Odensea Handbolda i Đera.

Odense: se nalazi na prvom mestu grupe1 Danske lige. U Ligi šampiona su prethodnu fazu završile kao treće u grupi iza Meca (Francuska) i Budućnosti (Crna Gora). Danas će biti oslabljene, a to će se najviše manifestovati na desnoj naročito ako sagledamo da nedostaju dva tri desna beka. Odense neće moći da računa na: D-standardno desno krilo Džesiku La Silvu, igračicu na liniji Saru Thorsgaard, kao ni na tri desna beka: M. Jakobsen, C. Pytlick i možda i najbolju igračicu i strelca M. Tranborg. 

Đer: ima tim koji je veliki kandidat za titulu prvaka Evrope. Imaju okosnicu u nekoliko sjajnih rukometašica iz Mađarske, kao i regiona. Treba izdvojiti i sjajnu reprezentativku Holandije – Korneliju Grot. Dominiraju kako u Evropi tako i u prvenstvu Mađarske gde imajunmaksimalan učinak (slavile su u poslednja 8 meča i uvek postizale 30 ili više golova).

Mišljenje urednika: Nadamo se da će gost iskoristiti probleme domaćina i da će nastaviti sa sjajnom golgeterskom formom. Na vama je izbor tipa, a osim kombinacije pobede gosta i golova, kao dobar izbor se nameće i igra da će gost postići 30 ili više golova – Gost+29.5 @1.80 / MaxBet

28:29

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje