sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva meča, a velik broj izostanaka kod gosta u oba slučaja!

Izdvajamo dva meča koja se igraju danas od 16:30 po našem vremenu, a u oba slučaja gosti su ti koji će biti znatno oslabljeni. Na prvom susretu gost će biti bez sedmorice fudbalera, a na drugom bez šestorice, dok će domaćini u oba slučaja biti u gotovo punom sastavu. Nadamo se da će isti to uspeti da iskoriste i dođu do bitnih bodova.


U pitanju su susretu PordenoneTeramo i Virtus FrancavillaCatania. Prvi meč se igra u okviru lige „Serie C – Group B„, a drugi meč u okviru lige „Serie C – Group C„. U oba slučaja gost je znatno oslabljen, a nadamo se da će domaćini to uspeti da iskoriste.

Počećemo od utakmice između Pordenone-a i Teramo-a, gde se domaćin nalazi na 1. mestu na tabeli, a gost na 11. mestu. Ne čudi što je Pordenone apsolutni favorit, a velik je kandidat za plasman u „Serie B“ naredne sezone. Stoga, ako danas uspeti da iskoristi izostanke kod gosta, smeši mu se plasman u viši rang sve više.

Stanje na tabeli u trenutku pisanja članka.

Na poslednjih 11 utakmica na svom stadionu ima 6 pobeda, 4 remija i 1 poraz, dok Teramo na poslednjih 13 utakmica u gostima ima 3 pobede, 4 remija i 6 poraza.

Kada su u pitanju izostanci, za Pordenone neće igrati Emanuele Berrettoni (32n/5g/1a, sekundarni napadač) i Francesco Bombagi (34n/2g/5a, ofanzivni vezni), dok za Teramo neće igrati Lys Gomis (6n/0g/0a, golman), Mirco Spighi (34n/1g/2a, centralni vezni), Giorgio Mantini (9n/0g/0a, desni bek), Angelo Persia (28n/0g/0a, centralni vezni), Luigi Giorgi (10n/0g/0a, centralni vezni), Matteo Piacentini (24n/0g/1a, centralni bek) i Ivan Speranza (14n/1g/0a, centralni bek, kapiten).

Mišljenje urednika: Predlog “P/K1 se plaća kvotom 1.60, a nadamo se da će domaćin, koji juriša ka višem rangu, uspeti da iskoristi ogroman broj izostanaka kod gosta i dođe do bitnih bodova pred sam kraj šampionata.

4:0


Susret gde će Virtus Francavilla da dočeka Catania-u odigraće se u istom tom terminu, s tim što su kladionice ovde ravnomerno rasporedile kvote i ne postoji izraziti favorit na ovoj utakmici. Ovde se borba za viši rang vodi između mnogo ekipa, tačnije za plej-of, jer će direktan plasman u „Serie B“ verovatno da ostvari Juve Stabia. Domaćin se nalazi na 6. mestu sa 46 osvojenih bodova, a gost na 3. mestu sa 60 osvojenih bodova. Ono što može biti ogroman hendikep za gosta jesu izostanci, a danas će ih biti dosta.

Trenutno stanje na tabeli.

Za Virtus Francavilla-u neće igrati Stefano Cason (19n/1g/0a, centralni bek), dok za ekipu Calcio Catania neće igrati Andrea Di Grazia (1n/0g/0a, levo krilo), Samuele Bonaccorsi (0n/0g/0a, centralni bek), Marco Biagianti (31n/4g/0a, defanzivni vezni, kapiten), Joel Baraye (23n/0g/0a, levi bek), Federico Angiulli (25n/1g/0a, centralni vezni) i Davis Curiale (31n/6g/4a, centarfor, treći strelac ekipe).

Kada je forma u pitanju, Virtus Francavilla je pobedio na 6 od poslednjih 10 susreta na svom stadionu, a na preostala 4 susreta odigrao je nerešeno. Catania u gostima ima 2 pobede, 2 remija i 6 poraza na poslednjih 10 utakmica, te se može reći da se forma ova dva rivala znatno razlikuje u ovom trenutku.

Mišljenje urednika: I ovde favorizujemo domaćina, a kvota 1.50 za tip „1X“ nam deluje sasvim pristojno na ovom susretu.

1:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje