Advertisement
MaxBet

Večeras će na dva tima igrati sa igračima iz omladinskih timova iz različitih razloga, kladionice za sada ne vide oba ta tima kao autsajdere. U periodu između 8 i 9 možete preuzeti mečeve i saznati o kojim timovima se radi, tu su i članci koji potvrđuju naše tvrdnje.


1.MEČ :  20:30 Bradford Siti – Ročdejl

Domaći tim pred ovaj poslednji meč grupne faze ima 2 boda i da bi stigao Bolton na drugom mestu, danas će mu trebati ubedljiva pobeda da bi pretekli Bolton, iako i gosti mogu na isti način do drugog mesta, trener ovog tima Brian Barry-Murphy, koji je izjavio da je kup idealna prilika da pruži šansu mladim igračima uz par seniora, kako bi odmorio neke igrače za prvenstvo, ali i zbog puno povreda koje ima ovaj tim u poslednje vreme.

LINK sa IZJAVOM: https://www.rochdaleafc.co.uk/news/2019/november/bbmprebradford/

Mišljenje urednika: Iako se radi o timovima između kojih postoji rang razlike u korist gosta, činjenica da su oni u seriji od tri poraza u ligi i da će danas šansu dobiti mladi igrači, upućuje nas na to da je domaćin bliži bodovima, naš predlog je igra D2-4 (domaćin daje od 2 do 4 gola) po kvoti 1,55!

1:2


2.MEČ :  20:30 Kolčester – Ipsvič

Isto takmičenje EFL Trofej, a u ovom meču gosti dolaze sa podmlađenim timom, trener Lambert je izjavio da je tim prošao već i da može šansu da pruži mladim igračima (LINK sa izjavom: https://www.itfc.co.uk/news/2019/november/lambert-pre-colchester/)

Kolčesteru je danas potrebna pobeda, jer bi u slučaju da Totinhem U21 slavi protiv Gilingema, а oni odigraju nerešeno imali isti broj bodova, a u zavisnosti od gol razlike, možda bi odlučivao međusobni skor koji je na strani Totinhema.

Mišljenje urednika: Gosti su prošli i danas će mladi igrači ovog tima moći da se dokazuju što može da bude mač sa dve oštrice, ali smo ipak mišljenja da domaćin ostaje neporažen i predlažemo igru 1X&2+ po kvoti 1,80!

1:0


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.