U prvom mecu domacin je veliki favorit da nastavi sa sjajnim partijama protiv gosta koji u mec ulazi bez 8 igraca medju kojima je cak 5 napadaca. U drugom mecu ce domacin imati realne sanse da dodje do bodova protiv gosta koji takodje ulazi bez 8 igraca medju kojima su prva dva golmana kao i dva stuba odbrane. Oba meca se igraju u standardnom terminu za Ostrvljane u subotu od 16h.


Najava meca1: U okviru Engleske lige one ( Engleska 3) ce se u mecu dva kandidata za drugu ligu sastati trenutni lider Piterboro i Koventri koji je cetvrti na tabeli sa tri boda manje od lidera. Piterboro kao domacin ima skor od 5 1 1 uz 21 postignut gol sto je tacno gol po mecu. Koventri kao gost jos ne zna za pobedu, a pored cak 5 remija ima i jedan poraz. Koventri danas nece moci da racuna na 8 igraca, a medju njima su: odbrambeni igrac J.Pask, vezni igraci D. Bartlet i J. Alen i napadaci: J. Hivula (14 meca / 2 gola), M. Godden (11/3), W. Jobbelo (10/1), J. James (0/0) i R. Allassani (0/0). 

Predlog: 1X i 2+ @1.55 – 2:2

Najava meca2: U okviru Engleske Nacional lige (Engleska 5) ce se u istom terminu sastati ekipe Chorley – Yeovil. Ekipa Chorlija se nalazi na dnu tabele na predzadnjem mestu sa 13 osvojena boda, dok je Yeovil na 3. mestu sa samo jednim bodom manje od lidera. Yeovil ce imati kadrovskih problema, a najveci problem ce biti kako sacuvati gol bez prva dva golmana Stjuarta (6/0) i O’Briena (4/0) i dva stuba odbrane Lee (13/1) i Wilkinson (12/2). Yeovil je favorit, ali su sanse domacina da dodje do gola znatno uvecane.

Predlog: Domacin daje gol DA 1 @1.40 – 1:2

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here