četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva meča u kojima gosti neće moći da računaju na 8 bitnih igrača

U prvom meču favorizovani domaćin će ugostiti tim koji osim što loše igra na strani ima i kadrovskih promblema, pa neće moći da računa na 8 igrača među kojima su i dva najbolja igrača i strelca tima. U drugom meču domaćin nema ulogu favorita, ali neće biti ni lak plen za gosta koji ima 8 bitnih izostanaka. Oba meča su na programu tokom noći subota na nedelju i možete ih odigrati do 02h posle ponoći, ali i nešto kasnije.


Najava meča 1: Tokom noći će se u terminu od 02:30 posle ponoći po našem vremenu u okviru MLS lige sastati ekipe Houston Dynamo i Sporting Kansas City. Hjuston je na 4. mestu na tabeli zapadne konferencije sa 23 osvojena boda od kojih je čak 20 osvojio kao domaćin. Kao domaćin ima skor 6 2 0 i gol razliku 15:8. Sporting Kanzas Siti je 11. na tabeli zapadne konferencije sa 14 osvojena boda od kojih je samo dva osvojio kao gost. Kao gost je vezao 7 meča bez pobede. Danas neće moći da računa na: Espinoza (dve asistenciji ove sezone), Fernando (šest odigrana meča ove swzone), Barath (deset odigrana meča ove sezone), Walace (dva odigrana meča ove sezone), kao ni na Lindseya i Hurtada. Upitna su dva najbolja strelca tima Rasel i Nemet koji su zajedno ove sezone postigli 14 gola uz 4 asistencije.

Predlog: W1 @1.50

1:1

Najava meča 2: U prijateljskom meču koji će se igrati na neutralnom terenu u Majamu od 03h posle ponoći po našem vremenu sastaće se nominalni domaćin Venecuela i Ekvador. Reprezentacija Ekvadora večeras neće moći da računa na 8 standardnih reprezentativaca: odbrambene igrače Kristijana Ramireza (18 meča za nacionalni tim / 1 gol) i Huana Karlosa Paredesa (75/0), veziste Kristijana Nabou (78/4), Jefferson Montero (64/10), Fidela Martineza (30/7), Juana Cazareza (28/5), kao ni na napadače Bolanosa (25/8) i Anhela Menu (10/3). 

Predlog: domaćin daje gol – DA1 @1.50 / sportska kladionica MaxBet 

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje