sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva tima danas će biti oslabljena zbog kovida i povreda, idealno za dubl!

Dva tima danas neće moći da računaju na dosta igrača zbog povreda i kovida, po nama idelno za dubl danas. Dubl možete otvoriti okvirno do 21 sat, predložena kvota dubla je 2,06!

1 MEČ: 21:10 (Copa Diego Marodna – losers stage): Defenca Y Justicia – Patronato: Domaći tim svakako da po kvalitetu spada u timove koji se bore u grupi za prvaka, ali je zbog međunarodnih obaveza vrlo često dolazilo do rotacija u timu, a samim tim i do slabijih rezultata ovog tima. Što se tiče nove grupe Defenca je na skoru 1 pobeda i 1 remi uz gol razliku 4:2, Lanus u gostima 1:1, dok su protiv Santa Fea slavili isto u gostima 1:3. Za današnji meč trener Krespo planira da izvede najjači tim koji ima.

Sa druge strane je ekipa Patronato koja ne zna za pobedu na prethodnih 8 mečeva, 6 poraza i 2 remija, gol nisu postigli na prethodnih 6 mečeva. Novu grupu započeli su sa 2 poraza i gol razlikom 0:5. Ono što je veliki problem jesu i izostanci za tim, neće biti defanzivaca Lautaro Geminiani (2/0/0), Brian Negro (5/0/0), Bruno Urribarri(5/0/0) i Lucas Kruspzky (0/0/0) zbog kovida, zbog povreda nama ni D. Gissi (3/0/0), L. Marín (6/0/0), potom veznih igrača B. Nievas (2/0/0), Luna (5/0/0), J. Ortiz (1/0/0), D. Lemos (6/0/0), L. Torres (7/0/0),napadača A. Sosa (1/0/0), Chavez (1/0/0).

Definitivno će gosti igrati sa dosta mladim timom, što protiv odličnog domaćina može da bude jako problematično, pobeda Defense se danas plaća kvotom 1,55!


Drugi meč: 21:10 (Argentina Primera Nacional) Atlante – Temperley: Domaći tim je u prva četiri kola na skoru 1 pobeda, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 8:8. Ono što je problem u prvim mečevima jesu igre na domaćem terenu i dva poraza od Agropecuario 2:3 i od Platanesa 0:2. Po rečima novinara koji prate ovaj klub, zaslužili su više iz ovih mečeva, naročito u prvom gde su vodili 2:0 ali su ipak poraženi na kraju, slićno je bilo i u remiju sa Estudiantesom posle vođstva 2:0 tek remi 3:3 na kraju. Danas tim nema bitnih izostanaka. Sa druge strane je Temperley koji je na istom skoru 1-1-2 (1:2), tim koji igra dosta tvrde mečeve i koji je danas oslabljen neigranjem pet, šest igrača zbog kovida, imena igrača nisu obljavljena zbog zaštite podataka.

Domaći tim je neporažen od gosta na prethodnih pet mečeva kada ih je dočekao, 2 pobede i 3 remija, kvota na igru 1X/1X (pobeda domaćina ili remi u prvom poluvremenu i isto to na kraju meča plaća se kvotom 1,33)

#WIN


Foto: Image by planet_fox from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje