utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dve utakmice, velik broj izostanaka za dve ekipe!

Danas u okviru ovog članka izdvajamo dva susreta, oba počinju u 14:30 po našem vremenu. U pitanju su susreti gde je po jedna ekipa oslabljena, dok će druga biti u gotovo punom sastavu. Mogu li to kompletniji rivali iskoristiti i doći do trijumfa?

Na jednoj utakmici će jedna ekipa biti bez devetorice fudbalera, od koji su neki prvi i drugi strelac ekipe, dok će na drugom susretu jedna ekipa biti bez šestorice, od kojih su na listi izostanaka prvi golman i najbolji strelac ekipe.


Jedan od susreta je utakmica u okviru koje će se sastati Catania i Paganese od 14:30, a u pitanju je liga „Serie C – Grupa C„. Trenutno stanje na tabeli je takvo da se Paganese nalazi na pretposlednjem mestu sa svega 9 osvojenih bodova iz proteklog dela prvenstva, dok se Catania nalazi na 4. mestu i gotovo će se sigurno plasirati makar u plej-of.

Trenutno stanje na tabeli.

Najveći problem za gostujući tim biće izostanci, a neće igrati čak devetorica fudbalera, od kojih su na spisku za izostanak prvi i drugi strelac ekipe.

Za Paganese neće igrati Giulio Carotenuto (21n/0g/2a, centralni vezni), Ismaila Diop (18n/0g/2a, centralni bek), Andrea Punzi (4n/0g/0a, centralni bek), Mariano Stendardo (18n/1g/0a, centralni bek), Giuseppe Fornito (10n/0g/0a, centralni vezni), Marco Schiavino (1n/0g/0a, centralni bek), Thomas Alberti (15n/0g/0a, centarfor), Francesco Scarpa (22n/3g/5a, desno krilo, drugi strelac ekipe, kapiten) i Christian Cesaretti (18n/7g/2a, centarfor, najbolji strelac ekipe). Za domaći tim neće igrati Simone Ciancio (17n/0g/0a, desni bek), Cristian Llama (5n/0g/1a, levi vezni), Vincenzo Sarno (1n/0g/0a, levi vezni) i Simone Ciancio (17n/0g/0a, desni bek).


Isto prvenstvo, isti termin, a sastaće se Cavese i Viterbese. Domaćin se nalazi na 12. mestu, dok se gost nalazi na 13. mestu i u sjajnoj je seriji od četiri uzastopne pobede. Možda će danas moći da nastavi u sličnom ritmu, ukoliko napadači gostujuće ekipe budu na svom niovu, te uspeju da iskoriste izostanke kod domaćina.

Trenutno stanje na tabeli.

Za domaći tim neće igrati Gioele Mincione (9n/0g/1a, defanzivni vezni), Lorenzo Filippini (0n/0g/0a, levi bek), Alessandro Vono (19n/0g/0a, prvi golman ekipe), Jacopo Sciamanna (19n/5g/0a, levo krilo, najbolji strelac ekipe), Rosario Licata (13n/0g/0a, levi bek) i Domenico Bettini (18n/1g/2a, ofanzivni vezni). Za goste neće igrati Francesco Forte (18n/0g/0a, prvi golman ekipe), Simone Sini (18n/0g/1a, centralni bek, kapiten) i Ngissah Bismark (20n/5g/1a, centarfor, treći strelac ekipe).


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Postoji mali milion opcija koji biste mogli da odigrate na osnovu datih informacija, a mi ćemo pokušati sa dublom. Kvota da će Catania da slavi bez primljenog gola je 1.40, dok je kvota da će Viterbese da ostane neporažen ista. Dubl kvote 1.96 deluje sasvim primamljivo, a na vama ostavljamo da izaberete „idealnu“ opciju, ukoliko tako nešto uopšte i postoji.
Catania 2 – 1 Paganese
Cavese  1 – 1 Viterbese

S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje