petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Eredivisie (Holandija): Najava 10. kola – 27. novembar 2020.

Vrlo zanimljiva utakmica na programu večeras, gde će Tvente da ugosti Valvijk. Kvota koju predlažemo je 1.85, a zasnovana je na nekoliko činjenica.


Dakle, Tvente i Valvijk sastaće se večeras u okviru 10. kola holandskog prvenstva „Eredivisie„, a reč je o uvodnoj utakmici 10. kola holandskog prvenstva. Nakon 9 odigranih kola, Tvente zauzima 5. poziciju na tabeli, ima skor 5-3-1 uz gol razliku 21:9, dok se Valvjik nalazi tik uz zonu ispadanja, na 15. mestu uz skor 1-3-5 i gol razliku 6:16.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ovo su dve ekipe koje igraju napadački, iako to možda rezultati Valvijka ne prikazuju u poslednje vreme. Nisu imali ni toliko težak raspored, iako su igrali protiv, objektivno, nešto jačih ekipa, dok je Tvente beležio pobede protiv ekipa tamo gde se to i očekivalo. U poslednjem kolu je „otkinuo“ bod PSV-u, iako je rezultat mogao da bude i drugačiji.

Prva i glavna stvar jeste forma, gde Valvijk na poslednjih 10 susreta ima svega 1 pobedu, 4 remija (1 završen porazom nakon penala), i čak 5 poraza. Dakle, kakvi god da su protivnici, kada ste slavili na svega 10% susreta u poslednje vreme, to sigurno nije dobar parametar. Sa druge strane, Tvente na istom broju susreta ima 5 pobeda, 3 remija i 2 poraza, jedan od Grafšapa u Kupu, a drugi od Utrehta u ligi. Ta forma kod kuće je još bolja, gde na poslednjih 15 susreta imaju 9 pobeda, 4 remija i svega 2 poraza. Valvijk na poslednjih 15 utakmica na strani ima 3 pobede i 12 poraza, što je savsim jasan pokazatelj da oni nisu ekipa koja u gostima često dolazi do bodova.

Druga, napadač Tventea, Danilo, nalazi se u fenomenalnoj formi, kao i Vaclav Cerny, koji su prva dva strelca ekipe u ligi. Tvente je 3. u ligi po broju postignutih golova, čak 21 dat gol za 9 susreta, ali imaju i 9 primljenih. Ispred njih su samo Fejnord sa 22 i Ajaks sa 37.

Očekivani sastavi i izostanci – Printscreen/Whoscored.com

Treće, izostanaka neće biti puno, što je dobra stvar za Tvente, koji na ovakvim utakmicama treba da ide na 3 boda, ako želi u Evropu. Roemeratoe i Menig su van sastava domaćina zbog virusa, dok su Markelo i Dumić zbog povrede van sastava, a za Valvijk neće nastupati samo Sow, dok bi u startnih 11 mogao da ga zameni Damascan, junak utakmice protiv Herenvena, koji je doneo bod ovoj ekipi u prošlom kolu. Tržišna vrednost domaćih je gotovo duplo veća od tržišne vrednosti gostiju, ako je suditi po sajtu transfermarkt-a.

Dakle, ako se sve kockice poklope, Tvente ne bi trebalo da ima mnogo problema protiv ekipe kojoj će ove sezone imperativ biti opstanak u najvišem rangu holandskog fudbala. Tipujemo „1&3+“ po kvoti 1,85.

0:2

Printscreen/Maxbet.rs

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje