petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Eredivisie (Holandija): Najava 4. kola (petak – 2. oktobar 2020. godine)

Holanđani večeras otvaraju 4. kolo duelom između Utrehta i Herenvena, a mi predlažemo kvotu 1,60 za ovaj duel. Pročitajte šta je dobro za obe ekipe, od koga šta očekujemo i zašto predlažemo baš to što predlažemo.


Utreht će večeras od 20 časova po našem vremenu da ugosti Herenven u okviru 4. kola holandske lige „Eredivisie„. U prva dva kola, koliko je za sada Utreht odigrao, ima 4 boda, a igrao je 1:1 sa Venlom i pobedio je Valvijk rezultatom 3:1. Moglo se od Utrehta očekivati i više, ali solidan start imaju, u svakom slučaju. Ekipa koja ima istu gol razliku kao Ajaks, Herenven, ima 3 pobede uz gol razliku 9:1. Pobedili su Viljem II 2:0 kod kuće, Sitard 3:1 na strani i Venlo 1:0 kod kuće. Danas im sledi teško gostovanje, ali teško da će se lako predati.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Herenven je prošlu sezonu završio na 10. mestu, a Utreht na 6. mestu, ali, podsetimo, reč je o sezoni koja je ranije prekinuta. Sezonu pre te, Herenven je bio 11, a Utreht ponovo 6. na tabeli. Dakle, to je neki prosek o kom smo pisali i u najavi 1. kola, a fenomenalan start Herenvena bi ovo mogao da poremeti. Od 6 golova, koliko je Herenven do sada dao u ligi, svega jedan igrač je postigao dva gola, u pitanju je Joey Veerman. Dakle, širok spektar mogućnosti za postizanje gola.

Jako dobra stvar za obe ekipe je ta što gosti nemaju apsolutno nikakvih izostanaka, dok će za Utreht izostati samo Willem Janssen, koji je upitan zbog povrede kolena. Takođe, ne treba zaboraviti prelazak Seana Klaibera u Ajaks, te će njega verovatno u startnih 11 da zameni Mark van der Maarel, ili Giovanni Troupee. Kada je reč o startnim postavama, Utreht bi trebalo da ima ofanzivnu postavu, dok Herenven ponavlja onu koja je dobro prolazila za sada.

Očekivani sastavi – Printscreen/Whoscored.com

Jako interesantni međusobni susreti, gde golovi ne izostaju. Predlog koji mi predlažemo je „1P1+&3+“ po kvoti 1.60, jer verujemo u efikasnost ovih ekipa, u sjajnu seriju Herenvena čiji su igrači sigurno maksimalno raspoloženi, dok Utreht, sa druge strane, ima ulogu favorita, što daje na zanimljivosti večeras. Takođe, dovoljno je da vidimo rani gol na utakmici i postoji šansa da se napadači rasplamsaju.

Međusobni odnosi – Printscreen/Flashscore.com

1:1 (1:1)


Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje