ponedeljak, 15. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – Poeni igrača (15. Februar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


C. Miller (Andora) 14.5 minus poena postigao 7pts

Ova opklada je mač sa 2 oštrice ali smo spremni da preuzmemo rizik. Naime, Miller je kadar da ovoj prosečnoj poljskoj ekipi saspe i 30 poena, ali smatramo da neće imati toliko motivacije da se pokazuje pred njima.

Naime, Miller pored toga što je odličan poenter, neretko je ove sezone podelio i po 10 asistencija što smatramo da će i danas biti slučaj.

Činjenica koja nam ide u prilog, jeste da je pre par dana odigrao najviše minuta u svojoj ekipi pa bi mogao da igra danas nešto manje. Druga stvar je se plejmejker Gal Mekel oporavio, i ovo je idealan meč da se i on razigra protiv nejakog protivnika.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje