četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – Poeni igrača (15. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Orelik G. (Lietkabelis) Ukupno poena Tip: 15.50- postigao 7pts

Litvanski šuter se nalazi na proseku od 16,7 poena ove sezone u Evorkupu gde je 5x bio iznad ove margine na 10 mečeva.

Protiv Jouventuta je imao 8 poena iz 9 uzetih šuteva, a sličan scenario očekujemo i danas jer španska ekipa igra jednu od boljih odbrana ove sezone.

U prvom meču odigranom na Baltiku, ekipa Čanka je slavila 87-77, stoga očekujemo danas dobar odgovor španske ekipe što je trener i najavio pred meč.

Možda nije najbolji pokazatelj komparacija broja poena šutera Prepelića i Kurica protiv Joventuta (jer ekipe u kojima igraju imaju znatno širi roster od Lietkabelisa), ali statistike radi – niti Klemen niti Kyle nisu prešli 15.5 marginu u odigranim mečevima ACB lige, stoga se nadamo da ni Orelik neće biti bolji.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje