Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


AJ Slaughter (Gran Canaria) 11.5+ 10pts problem sa faulovima

Prema informacijama koje imamo, španska ekipa će i danas biti oslabljena neigranjem A. Albicya koji pokriva poziciju plejmejkera, tako da ćemo i danas imati pune mninte omalenog skorera AJ-a.

Na poslednjih 7 mečeva jake španske ACB lige 6x je prebacio marginu: 12, 17, 15, 11, 12, 20 i 22 poena. U Evrokpu dok nije bilo Albiciya je zabeležio 3 overa sa 13, 18 i 16 poena, uz jednu očajnu partiju u Podgorici sa svega 5 poena (šut 2-10 iz igre).

Cedevita je na pozicji bekova dovela Zorana Dragića koji bi danas trebalo da debituje – veći broj krilnih-bekvoskih igrača bi trebalo da znači nešto teži posao za Dylan Ennisa, dok AJ Slaughther nonimalno ima lakši matchup sa Yogi Ferrellom i Jacob Pullenom.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.