Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

Otvarati do 21:00


M. Keene (Cedevita) 12.5+ napravio 4 faula za 4 minuta

Amerikanac se za sada pokazao kao dobro pojačanje. Cedevita ima velike ambicije i na papiru ima odličnu ekipu, međutim još uvek nešto ne štima što se vidi u velikoj fluktuaciji u igri (u derbiju sa Zvezdom su vodili dvocifren broj poena, i uspeli da izgube).

Za današnju opkladu nam se dopada to što je Marcus odigrao najmanje minuta od bekova na poslednjem meču ABA lige, što bi značilo da bi danas trebao minimalno na parketu da bude 23 minuta.

Gran Canaria igra na velik broj poena, a u toj igri čak i solidan defanzivac Albicy trpi dosta poena. Iskusni G. Vives je postigao 20 protiv Kanarke, dok je veteran N. Cole imao 14 poena.

Keene je u ABA ligi postizao 17, 12, 25 i 6 poena.

Meč je prognoziran na 160 poena što treba da garantuje brz meč.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.