petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – poeni igrača (3. Februar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


O. Jaramaz 10.5+ WIN 11pt

Analiza kasnije

Izuzetno nam je drago što smo predlog postavili još jutros dok je margina bila izuzetno povoljna. Prema našim procenama, i 11.5 na koliko je sada je povoljno u važnom meču koji igra Partizan.

Utakmica je biti ili ne biti za crno-bele jer su im šanse da se plasiraju na završni turnir ABA gotove porazom za vikend protiv Cedevite. Sav fokus Partizana trebao bi biti usmeren na eventualni pozitivan rezultat u Evorkupu.

Da bi iole mogi da razmišljaju o pobedu, njihov najbolji igrač Ognjen Jaramaz mora biti na visokom nivou. Jaramaz je za vikend protiv Cedevite postigao 15 poena i bio najbolji u porazu.

Ognjen je tokom ove sezone imao neke partije gde je išao i preko 20 poena, ali su ga povrede dosta omele.

Od najnovijeg oporavka, imao je 3 partije gde je u debaklu u Francuskoj imao svega 2 poena, potom je u Krasnodaru zabeležio 11 poena uz očajan šut za 3 poena (1-7). Ukoliko makar ponovi partiju od prošle nedelje i ima bolji procenat šuta za 3 poena, možemo ga očekivati preko postavljene margine.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje