subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup– poeni igrača (3. Novembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.


Virtus je za vikend izgubio od outsajdera, i verujemo će danas ozbiljno pristupiti meču. Kyle je za vikend imao meč sezone gde je postigao 28 poena, ali to nije bilo dovoljno da Viruts izbegne 2. uzastopni poraz u domaćem šampionatu. U tom meču nije igrao veteran Marco Belineli kao ni Alesandro Pajola – obojica se vraćaju na današnji megdan.

A. Alibegović (Virtus) 8.5 minus postigao 1pt

Smatramo da je margina postavljena na osnovu prva 2 kola Evrokupa kada je u prvom meču postigao 14 poena (nisu igrali Teodosić, Mannion i Jaiteh), a u drugom meču je ostao na 5 poena za 12 minuta igre.

Protiv Budućnosti je prošle sezone u okviru Top16 faze postigao 10 poena u Italjji, i 8 poena u Crnoj Gori.

U današnjem meču protiv Budućnosti neće nastupati Jakar Sampson koji pokriva sličnu poziciju kao Amar, što predstavlja blagi minus za našu opkladu ali smo spremni da je preuzmemo s obzirom da verujemo da će Belineli i Teodosić preuzeti odgovornost na sebe i imati više protagonizma kada su napadačke akcije u pitanju.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje