sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup Poeni igrača (7. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


LABEYRIE, LOUIS (Valencia) 7.5 minus poena
Problem sa ličnim greškama za Dubljevića, Pradillu, Tobeya, kao i neobjašnjivo mala minutaža za Rivera.

Ovog igrača ponajpre igramo zbog informacije koju smo pisali: Na parket bi mogao da se vrati amerikanac Mike Tobey. Centar sa slovenačkim pasošem se oporavlja od 18. septembra, a on je bio u protokolu za meč ACB lige prethodnog vikenda ali nije dobio minute.

Smatramo da B. Dubljević kao kapiten gotovo sigurno ne gubi minute, dok J. Rivero igra u fenomenalnoj formi i smatramo da će trener napraviti grešku ako njemu smanji minute. Sa druge strane, najverovatnije mladi Španac J. Pradilla gubi minute, baš kao i Labeyrie.

Francuz nije prebacivao marginu ni bez Mike Tobeya, a njegovi poeni u Evrokupu iznose: 23, 7, 2, 7, 8. U ACB ligi na poslednjih 5 mečeva beleži: 10, 4, 5, 5 i 6.

Margina je možda za poen niža nego što bismo želeli, jer je Louis itekako sposoban da pogodi šut za 3 poena u serijama, ali rizikovaćemo


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje