sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup Poeni igrača (8. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


T. Trice (Slask) 10.5+ 18pts

Meč na današnjem programu koji je možda najmanje atraktivan za ljubitelje dobre košarke jer se sastaju 2 „divljačke“ ekipe koje ne obiliuju preteranim kvalitetom. Ipak, utakmica bi trebala biti 3. najefikasnija na današnjem programu sa oko 166 poena.

Odabrali smo američkog plejmejkera za kojeg smatramo da bi mogao da ima efikasnu partiju (iako svi igrači poljske ekipe mogu da iskoče u ovom meču).

Trice kroz karijeru je uglavnom nastupao u Razvojnoj ligi i Australiji, da bi se 2018. otisnuo u Evropu. U Tofasu se nalazio na proseku od 12.2 poena, u Strazburu na 11.1, u Breši 6.3, u Galatasarayu 12.7 i u Slasku na 16.7 ove sezone.

U okviru Evrokupa ove sezone odigrao je 4 meča. Protiv Metropolitansa se nije snašao i imao svega 6 poena, da bi protiv Turk Telekoma zabeležio 22, potom protiv Lokomotive 16 i u poslednjem meču protiv Trenta koji je odigrao svega 2 poena (šut 1-11)

U poljskom šampionatu odigrao je takođe 4 meča i imao sledeće poenterske partije: 15, 20, 8 i 23 poena. Na poslednjem duelu odigranom pre 5 dana imao je 23 poena uz 5 pogođenih trojki. Ukoliko ga danas posluži šut, verujemo da prebacuje zadatu marignu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje