petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup predlozi (9. Mart)

Predlozi na poene igrača za koje smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Do 19h otvarati


Cobbs J.(13,5+)-Bud-Ced više1,75 /sigurnija varijanta 12.5+ @1.50

Meč biti ili ne biti i za Budućnost i za Cedevitu. Ko god pobedi u ovom okršaju ide u dalji krug takmičenja. U takvim okolnostima za realno je očekivati najboljeg strelca Justina da ima minimalno 15 poena. Cedevitu ne karakteriše dobra odbrana, i istina Cobbs je postigao svega 10 poena u Evrokupu protiv njih, te 12 u ABA ligi, ali sada je ulog izuzetno veliki i ne bi nas čudilo da iznudi 8 slobodnih bacanja i pridoda još par poena iz igre.

Cordinier I.(15,5+)-Nan-J više1,85/sigurnija varijanta 13.5+ @1.55

Ukoliko žele dalje, Nantere mora da pobedi ovaj meč sa minimalno 6 poena. Utakmica je prognozirana od strane bukmejkera na oko 168 poena što garantuje brzu igru kakvu gaji španska ekipa. Isia je protiv njih postigao 19 poena, a uz Warrena je igrač sa najviše uzetih šuteva u francuskoj ekipi.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje