subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – 2 predloga na poene igrača (15. Januar)

2 predloga na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

Calathes ??
Gudurić ??


Calathes N.(8,5+)-CSK-Bar više1,85

Iako ne važi za skorera, već za prvog asistenta ekipe, u današnjem duelu sa CSKA u kojem katalonska ekipa igra bez Mirtoića i Daviesa (2 najbolja poentera ekipe), deluje da Grk može biti dvocifren. Na poslednjih 5 mečeva Evrolige on je prešao 3x istu, a 2x je ostajao na 8 poena. Njegov poenterski učinak u ACB ligi bez dvojice poentera iznosio je 11 i 15 poena.

U dresu PAO-a prošle godine je protiv CSKA zabeležio 22 (u Moskvi) i 10 poena (u Atini). Sezonu pre toga imao je 14 i 11 poena.

Gudurić M.(9,5+)-Fen-Pan više1,85

Od povratka u Fener, Marko je u okviru Evrolige beležio 4, 16, 11 i 9 poena. U turskoj ligi beležio je 12, 18 i 12 poena, ali treba napomenuti da u 2 meča nije igrao Brown, a u jednom De Colo.

Jedini iz PAO-a koji može da priguši napadački potencijal srpskog igrača je Sant Roos. Kubanac je dobio lakšu povredu pre 2 dana i njegov nastup je neizvestan.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje