petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – 2 predloga na poene igrača (26. Januar)

2 predloga na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Baldwin IV W.(11,5+)-BCK- uto 18:00 više @1,45 očajan šut za 10 poena

Bayern gostuje u Rusiji u oslabljenog sastavu pošto su Lučić, Đedović i Šiško ostali u Bavarskoj.  Tim Trinkijerija je doživeo 2 uzastopna poraza u Evorligi i želi da se vrati na pobednički kolosek protiv ekipe koja igra kriminalnu odbranu i pored promene trenera. Baldwin je na ovoj margini od dolaska DJ Seeley odigrao 9 mečeva i 6 puta je prebacivao marginu. U prvom ovosezonskom duelu postigao je 19 poena za 26 minuta.

Wade je za vikend odigrao 24 minuta i postigao 17 poena uz 7 asistencija.

Rodriguez S. (-12,5)-OlM-Oly uto 20:45 manje  @1,45  14 poena

Iskusni Italijan bio je najzaslužniji za pobedu Milana protiv Treviza sa 16 poena u 22 odigrana minuta. Međutim, njegove poenterske partije su mnogo bolje u Italiji nego u Evroligi (odnos 12.9 poena prema 10.1 u Evroligi).

Od kada se oporavio Kevin Punter, na 13 mečeva Španac je prešao 12.5 marginu samo 1x, dok je na margini od 10.5 prebacivao samo 3x.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje