petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – 2 predloga na poene igrača (9. April)

2 Predloga na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

Otvarati do 19h


Wilbekin S.(-13,5)-Zen-MT ,pet 19:00 ,manje1,85 postiga 9pts

Utakmica bez ikakvog značaja za Maccabi. I u prošlom meču pre 2 dana trener ekipe iz Tel Aviva je najavljivao kako će dati minute igračima koji su manje igrali, te je Wilbekin zabeležio 13 minuta za koje vreme je postigao 13 poena (usled perfektnog šuta 5-5). Danas smatramo da će igrati sličan broj minuta, ali sumnjamo u perfektan šut. Prošli put je u Sankt Petersburgu postigao 8 poena.
Calathes N.(-8,5)-Bar-Bay ,pet 21:00 ,manje1,85 nije postigao poen (0)

Barcelona za par dana igra El Classico, pozicija broj 1. im je zacementirana u Evroligi i sa porazom protiv bavarske ekipe.

Znamo da je uloga grčkog igrača pre svega razigravanje ekipe, te smatramo da će i danas biti isti slučaj. Za opkladu je bitno da igraju i Westerman, Higgins, Bolmaro, a ne bi nas čudilo i da Badio dobije koji minut na parketu. Danas će debitovati i Pau Gasol.

U prvom meču ovih ekipa Nick je postigao 9 poena, pa ako želite zbog sigurnosti ga možete odigrati po alternativnoj marigni od 10.5.

EDIT: Izašla je informacija da Mirotić, Higgins i Oriola neće nastupati, stoga je naš savet da branite sa upola uloga predloženog igrača sa utakmice Barcelona – Bayern.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje