subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga- Poeni igrača (1. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


W. Baldwin (Baskonia) 14.5+ , sigurnija varijanta po nižoj kvoti  12.5+ 27pts

Može se naći i po 13.5+

Baskonia je usled povrede, otpustila plejmejkera Petersa. Istina, njegov izostanak neće drastično uticati na igre Wade Baldwina, ali će defnitivno sada Amerikanac imati stabilne minute (naravno ukoliko ne uđe u probeleme sa ličnim greškama čemu je sklon).

Baldwin je na poslednjih 8 mečeva, čak 7x prelazio marginu od 14.5 u mečevima u kojim je redom postizao 30, 16, 16, 23, 16, 16, 5 i 16. Dakle često je ostajao na 16 poena, a u svakom od tih mečeva je pogađao makar jednu trojku. Stoga nam je sigurnija varijanta iako lošije kvote, sigurnija u smislu da rizikujemo sa njegovom distancom i srećom u šutu za 3 gde nije najsigurniji.

Protiv Maccabia je ove sezone postigao 15 poena, a generalno se roster izraelske ekipe nije drastično menjao. Protekle godine je protiv Ponosa Izraela postigao 13 i 16 poena.

Meč je prognoziran na 156 poena, a obe ekipe ulaze odmorne u duel.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje