četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga- poeni igrača (11. Decembar)

PREMIUM prošao već na poluvremenu!

M. James 18.5+ ???


Od 18h u glavnom gradu Rusije odigraće se gradski derbi između Khimkia i CSKA Moskve. Gosti su favoriti na meču sa hendikepom od 6.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 163 poena.

Khimki jako loše igra i poslednja su ekipa Evrolige, iako definitivno imaju tim makar za sredinu tabele. Pokušavaju sa promenom stručnog štaba oko trenera, a videćemo kako će to izgledati u ruskom derbiju. Ono što je zanimljivo, jeste da su pobedili CSKA ove sezone u okviru VTB lige pre mesec dana (86-78).

Danas tipujemo na igrača koji je na poslednja 4 meča prešao marginu protiv Khimkia. Mike James je ove sezone postigao 20pt u VTB ligi, dok je prošle sezone u istom takmičenju imao učinak od takođe 20 poena. U Evroligi je protiv Khimkia postigao 28 i 21 poen.

Kada je u pitanju trenutna forma Jamesa, on je proglašen za igrača meseca novembra u okviru Evrolige. U okviru VTB lige odigrao je 6. decembra 24 minuta i postigao 19 poena, da bi 2 dana kasnije imao 12 poena za 19 minuta, dok je na poslednja 3 meča Evrolige imao učinak od 16, 28 i 25 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti nužno dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje