četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga– poeni igrača (12. Januar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

WIN Higgins 18pts


Prva utakmica današnjeg progama Evrolige igra se od 18h kada se u Moskvi sastaju Khimki i Barcelona.

Prema bukmejkerima katalonska ekipa je favorit sa hendikepom od 6.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 170 poena.

Već koji put pišemo da je pravo čudo što trener domaće ekipe nije dobio otkaz nakon katastrofalnih rezultata u Evroligi. Njegova ekipa sačinjena je od zvezda, ali to nikako ne prikazuju igrama gde su poslednji na tabeli u elitnom takmičenju!

Za gostujuću ekipu ni danas neće biti povređenog Brandon Daviesa, kao i prvog strelca – Nikole Mirotića koji ima dozvolu od kluba radi privatnih razloga da odsustvuje. U toj situaciji glavni poenter ekipe nameće se Cory Higgins.

Na mečevima Evrolige kada Mirotić nije igrao, Higgins je beležio: 10, 24, 13 i na poslednje dve utakmice – 12 i 13. Protiv Khimkia je ove sezone upisao 20 poena.

Na poslednja 2 meča španske ACB lige bez Mirotića imao je 19 i 15 poena.

Kroz istoriju, Higgins je protiv Khimkia beležio hronološki idući od najsvežije utakmice ka najstarijoj 10 poena (prošle sezone), 3x po 11 poena i 17pt (pretprošle sezone u dresu CSKA u takmičenju Evrolige i VTB u regularnom delu sezone), kao i 19, 14 i 23 poena u okviru Plejofa VTB lige (2018-19.).

Ukoliko kojim slučajem Higgins ne prebaci marginu, igramo ga u sledećem meču sa CSKA, pod uslovom da Mirotić opet ne zaigra.

Higgins 12.5+ (13.5)


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje