petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga- poeni igrača (12. Mart)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Otvarati do 21:00


Meč prognoziran na 167 poena završen na 121 i svega 5 poena uz 2-8 šut iz igre.

Od 21h u Španiji sastaće se Valencia i Fenerbahce. Prema kladionicama nema izrazitog favorita, a meč je prognoziran na 167 poena – najviše na današnjem programu.

Glavni razlog zašto smo odabrali igrača koji je prošle sezone igrao u Crvenoj Zvezdi je odsustvo šutera Marka Gudurića (11.8 poena), kao i Melih Mahmutoglua i Alex Pereza. Zbog ovih informacija Lorenzo Brown morao bi imati zagarantovane minute.

Istina, Brown je daleko iza Coloa po usage rate-u, ali u ovako brzom meču ne bi trebao biti jednocifren ukoliko turska ekipa želi pobedu.

Dok Gudurić nije bio u ekipi, a Nando De Colo igrao, Lorenzo je beležio redom: 17, 17, 16, 2, 17, 6. Dakle 4 debela prelaska margine, i 2 debela ostajanja ispod iste.

Brown je ove sezone postigao 15 poena protiv Valencie (nije igrao Colo niti Gudurić), dok je prošle sezone zabeležio 19 poena protiv Narandžastih.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje