Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

Otvarati do 18h


A. Rubit (Bayern) 11.5 minus poena kvota 1.85 postigao 2pts

Krilni centar Bayerna je zabeležio dobre 2 poenterske partije u prva 2 kola kada je imao 13 i 10 poena protiv 2 ekipe koje loše brane njegovu poziciju. U Bundesligi je zabeležio 18 poena, te 8 u poslednjem kolu kada je igrao 18 minuta.

Preferiramo under poene u nedelji kada se igra duplo kolo Evrolige. Treneri nešto više paze na minute igrača i samim tim ne očekujemo više od 20 minuta danas za Augustina.

Rubit primarno ide na Tony Jekiria koje doveden u UNICS pre svega kako bi igrao dobru odbranu. Protekle sezone kada su imali okršaje (doduše u različitim klubovima), Augustine je zabeležio 2 i 6 poena protiv Jekiria, i danas očekujemo sličan učinak.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.