petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga Poeni igrača (13. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


B. Davies (Barca) 10.5 minus, Maxbet kladionica – postigao 7 pts

Američki centar je bio uzažasan u prvom meču ovih rivala kada je zabeležio 5 poena uz šut 1-10. Njega su sjajno čuvali Bryant Dunston i Tibor Pleiss. Ne očekujemo da danas bude nešto drugačije, s obzirom da se u odnosu na taj meč u ekipi Barce vratio i Corry Higgins koji će polako tražiti formu nakon izlaska iz povrede.

Pored Sertac Sanly koji danas ima popularni revenge game protiv bivše ekipe, minute je u poslednja 2 meča dobio i mladi Nigerijac – Nnaji James. Roland Smits igra, dok je odsutan Pierre Oriola.

U bilo kom duelu protiv centara Efesa mu neće biti lako, a nadamo se da Filip Petrušev neće biti jedan od njih kao najslabija defanzivna karika u reketu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje