NAPOMENA: Samo za kladionice  Pinnbet, Oktagonbet,Betole(SRB), Supersport (HRV), Sportlife (MKD)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

Otvarati do 20:45


D. Hall (Monaco) 9.5 minus postigao 12pts

Od 20:45 u Wiznik centru sastaju se Real Madrid i Monaco. Po kladionicama je favorit domaćin u meču gde se očekuje oko 160 poena.

Možda je malo riskantno što u meču gde bi trebao biti brz tempo igramo igrača ispod margine, ali rizikovaćemo.

Ekipi iz Kneževine se danas vraćaju Thomas i Faye (od kojih je prvi izuzetno bitan što se tiče podele minuta). Smatramo da je današnja margina napravljena na osnovu poenterskih partija iz prva 2 kola kada je Hall imao 10 poena (za 9min protiv PAO) i u prošlom kolu 16 poena (nije igrao Thomas).

Ukoliko uporedimo statistiku iz mečeva francuskog šampionata – tamo je imao 5 poena (13 minuta) i 8 poena (14 minuta).

Smatramo da će reket sa Tavaresom i Yabuseleom biti pretnja za igrača koji će danas verovatno imati maksimalno 15ak minuta parketa.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here