četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga– poeni igrača (15. Oktobar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

Otvarati do 21:00


A. Hanga (Real M) 7.5 minus postigao 0 poena

Real Mardid od 21h očekuje Panathinaikos, gde su apsolutni favoriti sa hendikepom od 11.5 poena u utakmici prognoziranoj na oko 161.

Glavni razlog našeg odigravanja mađarskog igrača jeste manja povreda koju je zadobio i koja ga je naterala da napusti igru pre 2 dana. Istina, trener Reala Pablo Laso izjavio je kako misle da mu nije ništa, ali i naglasio da imaju 14 zdravih igrača. Trener kraljevske ekipe posebno je istakao Nuneza i Vukčevića koji su igrali manje u poslednje vreme (nama potpuno nejasna konstatacija sa obzirom da ova dvojica mladih igrača nisu videli ni minut parketa u Evroligi).

Hanga je u Evroligi odigrao 3 meča gde je postizao 8 poena (16min), 6pt (18min) i 9pt (17min) u poslednjem meču. U ACB ligi ima dobre partije sa par dvocifrenih mečeva, ali smatramo će danas najviše presuditi ta povreda koju vuče i nešto manje minuta za Adama.

Izlišno je porediti njegove partije iz prošle sezone kada je nosio dres Barce, ali za ljubitelje statisike, protekle sezone protiv PAO je imao 6 i 4 poena, dok je pretprošle zabeležio 2x po 5 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje