subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (21. April)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


#WIN već na poluvremenu 22 poena!

Nando De Colo (Fener) 16.5+

Prva utakmica u Moskvi između CSKA i Fenera gde će gosti biti oslabljeni jer Igor Kokoškov ne može da vodi utakmicu, a takođe neće igrati Jan Vesely, Dyshawn Pierre i Jarell Eddie.

Francuski igrač je glavni strelac ekipe i u ovoj konstalaciji i sistemu Fenera ima najviše slobode. Iako je u oba meča ove sezone bio preko margine protiv CSKA sa 22 i 21, to treba zanemariti jer su Armejci imali defanzivnu rupu u vidu Mike Jamesa.

No, ne smatramo da ni Daniel Hackett koji se oporavio može da pravi pretnju Francuzu. Iffe Lundberg je klasičan skorer, a Hilliard je prespor u nogama za DeColoa.

Mi savetujemo takozvani *Martingale sistem dok god Colo ne probije marginu u ovoj seriji koja se igra na 3 dobijene.

*Ideja Martingale sistema je da UVEK u gubitnom nizu duplirate svoj ulog, sve do dobitka


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje