četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga Poeni igrača (21. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


S. Fontechio (Baskonia) 10.5 minus, nekolicina 11.5 – postigao 12 pts

Italijansko krilo nas po stilu igre podseća na njegovog današnjeg čuvara – Vladimira Lučića. Razlika između srpskog igrača i Simonea je pre svega iskustvo, a potom i uloga u ekipi.

Fontechio za razliku od starta sezone gde je umeo da igra i na poziciji krilnog centra u small-ball postavi, oporavkom Alec Petersa neće imati tu šansu već će rotirati sa Giedratisom na krilu.

Protiv Bayerna ove sezone nije igrao, a prošle je zabeležio 9 i 21 poen. U meču kada je imao 21 nije bio starter i nije direktno išao na Lučića, a i njegova uloga je bila značajnija u dresu ALBA Berlin.

Na današnjem meču bi trebalo da igra i LaMar Peters, dok će odsutan biti Vanja Marinković.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje