petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga– poeni igrača (21. Oktobar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

Otvarati do 21:00


N.W. Goss (Real M.) 8.5+ Maxbet kvota 1.85 –

Loša sreća – Posle postignutuh 5pts u prvom pol i odigranih 8minuta, povredio se i tražio izmenu i nije ulazio do kraja.

Kao što smo i juče pisali na Portalu, danas za Real Madrid neće zaigrati iskusni Sergio Llull. U njegovom odsustvu očekujemo ravnomerno podeljene minute za Heurtela i Gossa.

Između ove dvojice odlučili smo se za Gossa jer smatramo da je Heurtel plejmejker u pravom smislu te reči gde ima mečeve i sa po 7 asistencija, dok je Goss više okrenut ka košu.

Bivši igrač Partizana i Olympiacosa je prva 2 meča Evrolige probio marginu sa 9 i 16 poena, dok je u poslednja 2 meča Evrolige zabeležio po 4 poena.

U ACB ligi je beležio redom od starta sezone: 9, 10, 9, 6, 7 i u poslednjem meču 7 za 12 minuta igre.

U Superkupu Španije na samom startu sezone imao je 12 i 9 poena.

I kada pogledate sve ove brojke, vidite da se uvek vrti oko margine – i da igra Sergio Llull, bila bi situacija 50-50 da li prebacuje 8.5. U ovakvim oklonostima više naginjemo na over i 67% šansi u našu korist.

Fener sa pozicije plejmejkera je primao redom: Ivanović 16 i Wolters 9, Perry 9 Macon 13 i Nedović 20, Lo 21, Cannan 10 i Brown 8.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje