četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga- poeni igrača (25. Februar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


D. Hilliard (CSKA) 13.5 minus postigao 4 poena 

Od 20h u Pireju odigraće se duel između Olympiakosa i CSKA Moskva. Prema kladionicama gosti su favoriti sa hendikepom od 5.5 poena, dok se na meču očekuje 159 poena.

Domaćin igra bez centra H. Martina i krila Kostas Papanikolaua. Za CSKA ne nastupa Daniel Hackett, kao ni Nikola Milutinov koji je nažalost završio sezonu zbog povrede. Za Armejce danas debtiuje Eric Michael, kao i bek Iffe Lundberg.

Iz Amerike se vratio Mike James još prošle nedelje, i najbolji strelac Evrolige je trenirao sa ekipom i doputovao u Grčku gde se očekuje sa regularnom minutažom.

U ovakvoj postavci stvari, sa odsutnim Hacketom, ali prisutnim Strelineksom i Lundbergom, smatramo da je margina na Darun Hilliarda za par poena viša.

Amerikanac se ove sezone nalazi na proseku od 10.4 poena, što nam je daleko približnije za konačni ishod, nego li 14 poena.

Protiv Olympiacosa je ove sezone postigao 7 poena, a prošle 17 u Moskvi, i 11 u Grčkoj.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje