četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (27. Oktobar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

Otvarati članak do 20:00


I. Lundberg (CSKA) 10.5+ postigao 8pts

Od 20h u Francuskoj sastaće se ASVEL i CSKA. Favorit je moskovska ekipa sa hendikepom od 5.5 poena, dok bi meč trebao biti najefikasniji na današnjem programu Evrolige sa oko 160 poena.

Kao što je poznato, centarska linija CSKA je limitirana neigranjem N. Milutinova i T. Shengelie, a kao zamena doveden je za sada imoptentni Keneth Faried.

Poenterska uloga je ostala zacementirana kod Will Clyburna, ali ukoliko moskovljani žele pobedu moraju imati spremnog i Shveda i Lundberga.

S obzirom da se igra duplo kolo Evrolige ove nedelje radije smo odabrali Danskog igrača u odnosu ruskog veterana.

Lundberg ove sezone na parketu Evrolige beleži: 13, 17, 3 (Shengleia dominirao sa 33 poena), 8 i 16 poena. Statistike radi, iako se radi o daleko lošijem po kvalitetu takmičenju, u VTB ligi beležio je 10, 12, 19 i 16 poena.

Prošle sezone je Iffe protiv ASVELA imao partiju od 23 poena.

Smatramo da bekovska linija ASVEL-a ne sme biti pretnja odličnom skoreru.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje