Minuti Bookera i Hinesa se nisu poklapali uopšte u prvom poluvremenu.
Meli i Tzarewski nisu ga sačuvali za 10pts u 1. pol. Još je pogodio odmah 2 trojke za sampouzdanje.

KRAJ: I da Messina nije debil, Booker ne bi prešao 11.5. U drugom poluvremenu 4pts usled odlicne odbrane Hinesa.


D. Booker (Fener) 11.5 minus

Glavni razlog zašto igramo Bookera minus poena jeste njegov direktni protivnik – Kyle Hines i Ben Bentil. Smatramo da Booker ima male šanse da prebaci današnju marginu jer će ga čuvati defanizvci koji su slične konstitucije kao on, a pritom je Hines i u ovim godinama fenomenalan.

Jedina mana ovog predloga je moguće neigranje M. Gudurića kao velikog potroštača lopti. Međutim, on neće direktno uticati na minutažu samog Devina i činjenicu da ga čekaju u reketu Hines i Bentil.


Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.