petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga– poeni igrača (8. Oktobar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.


pet 20:00 Fall M.(-9,5)-Oly-Rea manje @1,85

                          8.5 manje postigao 3 poena

Od 20h u Pireju sastaju se Olympiacos i Real Madrid. Meč je prognoziran na oko 155 poena, što je 2 najmanje efikasan na današnjem programu sudeći po marginama kladionica.

Moustapha Fall je ovog leta stigao iz ASVEL-a, i čini se da se dobro snašao u Grčkoj. Na prvom meču u Evroligi postigao je 11 poena protiv Baskonie, dok je u domaćem šampionatu odigrao 13 minuta u blowout pobedi i imao 4 poena.

Za našu opkladu je bitna činjenica da je Olympiacos kompletan na pozicji visokih igrača – igraju i H. Martin i L. Jean-Charles (kao i G. Printezis od kojeg ne očekujemo više od 8 minuta).

Glavni razlog odigravanja ispod margine je činjenica da ide na snažnog i pokretljivog Tavaresa koji može fizički da mu parira, i sumnjamo u lake poene. Prošle sezone dok je nosio dres ASVEL-a zabeležio je 6 i 4 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje