utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga Poeni igrača (9. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


J. Nunnaly (Maccabi) 11.5+ postigao 12pts

U Izraelu će se odigrati zaista interesantan duel između Maccabia i UNICS-a. Obe ekipe su trentuno na skoru od 7 pobeda i 6 poraza, a čini se da su obe ekipe nakon lošijeg starta sezone uhvatile dobar ritam.

Utakmica je prognozirana na 153 poena, a smatramo da će mnogi odustati od Jamesa zbog njegove poslednje 2 partije.

Nunnaly je protiv ALBA Berlin imao loše šutersko veče (2-10 iz igre) za 10 poena, dok se protiv Reala retko koje krilo naigralo.

Drugi najbolji strelac Maccabia trebalo da ide na na OJ Maya koji takođe ulazi sa klupe. Još od NBA, Mayo nije poznat kao preterano dobar defanzivac.

Smatramo da bi Žižić i Williams trebali da imaju nešto teži zadatak u reketu pored Jekiria, te da će Nunnaly imati više protagonizma u napadu.

U 13 utakmica ove sezone 8x je prebacio današnju marginu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje