subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga- Poeni igrača , predlog br. 2 (4. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Evans (PAO) 7.5 minus kladionica Maxbet postigao 2pts

Jeremy Evans je pre samo 3 dana zabeležio 8 poena u meču u kojem se Papagiannis vratio u reket Zelenih, ali i brzo napravio 2 lične greške te imao nešto manje minuta. U istom meču protiv Žalgirisa je Okaro White odigrao na kašičicu koji je odigraop samo 2minuta nakon povratka iz povrede.

Danas očekujemo više minuta za Whitea koji u proseku igra 24 minuta, a defintivno manje od 27 minuta za Jeremya koji je na proseku od oko 20.

Za našu opkladu je dobro što i mladi Mnatzoukas polako dobija minute.

Istina je da je Evans odsečen od strane Etore Messine i da Milano nije produžio ugovor sa njime, i da u ovom meču ima nešto više motivacije za Amerikanca, ali i u prvom meču je postigao samo 5 poena gde je i pogodio trojku što nije njegov specijalitet.

[PREMIUM] Evroliga- Poeni igrača (4. Mart)


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje