četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evropska košarka – da li su gosti potcenjeni?! (4. Decembar)

HENDIKEP pokriven, POBEDA gostiju pokrivena!


Meč gde smatramo da su gosti potcenjeni i smatramo da će hendikep padati do početka meča.

Članak otvarati do subote 16h.


Kvota na pobedu gosta je preko 15.00.

ABA ligaška ekipa Cibone je strah i trepet u hrvatskoj ligi gde imaju skor 8-3. Međutim u ovom duelu smatramo da je gostujuća ekipa malo potcenjenja.

Naime, klub iz Sinja je doveo nekoliko pojačanja u prethodnom periodu koji bi mogli da učine ovaj meč sa ne tolikom razlikom za Zagrepčane. Alkar je sa 2 pobede nakon 11 odigranih kola poslednjeplasirana ekipa HT Premijer lige. Prelazni rok Sinjani su iskoristili za nadogradnju ekipe.

U klub je stigao Amerikanac Patrick McGlynn koji je stigao u ekipu kao 3. najbolji strelac (19,6 poena) slovenačkog prvenstva. Šuter je najviše zabio ABA ligašu – Krki 33 poena.

Osim Amerikanca, u sinjske redove došao je i iskusni 34-godišnji Zoran Vrkić. Internacionalac je igrao u Hrvatskoj, Španiji, Fracnuskoj i Grčkoj.

Karlo Lukačić je treće pojačanje Alkara u ovom prelaznom roku. Mladi reprezentativac Hrvatske u Sinj stiže iz redova prvoligaša Samobora.  Bio je kadetski i juniorski reprezentativac te igrač Cedevite, Čapljine i Pule 1981.

Osim pojačanja koji su gosti doveli, činjenica je da je Cibona dala dosta igrača u FIBA kvalifikacionim mečevima za Svetsko. Naime, Roko Prkačin, Danko Branković, Mateo Drežnjak i Lovro Gnjidić igrali su za Hrvatsku, potom Amar Gegić za Bosnu i Hercegovinu. Smatramo da postoji i određeni umor kod ovih igrača.

Sa druge strane, Cibona igra meč ABA lige u ponedeljak u Beogradu protiv Crvene Zvezde. Nismo sigurni kakve su im ambicije protiv evroligaške ekipe, ali se nadamo da neće svim silama igrati meč hrvatske košarkaške lige što će biti dovoljno da se pokrije hendikep od 22.5.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje