Jednom timu će danas faliti prvi i drugi golman, prvi i treći strelac tima, kao i standaradan štoperski dvojca, uz još 5 igrača zbog korone i povreda. Meč okvirno možete preuzeti do 20:45, a predložena kvota je 2,45.

Radi se o susretu Engleske Lige One, a od 20:45 sati se u okviru 18. kola sastaju Oxford United i Fleetwood Town.

Pozicija na tabeli domaćina: Oxford United igra jako dobro ove godine i oni se nalaze na 8.mestu sa skorom 8 pobede, 4 remija i 4 poraza uz gol razliku 26:17.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju  učinak od 6 pobede, 2 remija i 1 poraz i gol razliku 18:8.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Odlična forma tima, poraz pa potom tri vezane pobede i remi.

Izostanci: U timu će danas faliti puno igrača, prvi golman Jack Stevens (13/0/0), a nema ni drugog golmana S. Eastwood (3/0/0), kao ni golmana mladog tima K. Plumleya, faliće još standardan štoperski dvojac J. Thorniley (15/0/1) i E. Moore (11/0/0), kao i još jedan defanzivac Mousinho (2/0/0), u veznom redu nema trećeg strelca tima M. Sykes (14/4/0), Álex Gorrín (13/0/0), A. Forde (7/0/0), u napadu nema prvog strelca tima M. Taylor (16/6/1), S. Winnall (5/0/1 napad)


Pozicija na tabeli gosta: Gosti se nalaze na 22.mestu koje trenutno vodi u niži rang sa 3 pobede, 5 remija i 8 poraza uz gol razliku 27:29. Tim postiže dosta golova, ali dosta golova i prima.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima Fleetwood takođe igra jako otvoreno, imaju učinak od 1 pobede, 3 remija i 3 poraza uz gol razliku 12:13.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Jako loša serija rezultata i četiri poraza uz jedan remi u poslednjih pet mečeva.

Izostanci: A. Pilkington (8/0/0 – dva meča kao starter – vezni red), D. Johnson (3/1/0 odbrana), B. Halliday (3/0/0 odbrana).


Mišljenje i predlog za klađenje: Oxford je aktivirao opciju hitne pozajmice kako bi imao golmana za večeras dok će na klupi biti rezervni golman mladog tima, uz to faliće im jako bitni igrači za defanzivu, stadardni štoperski dvojca, kao i još par bitnih igrača, Fleetwood igra otvoreno i ume da postigne golove što govori i činjenica da su dali 27 golova na 16 mečeva, ali ne umeju da sačuvaju svoju mrežu, pa smo se zbog toga opredelili za predlog G2+ (gost daje dva ili više golova), po kvoti 2,45, jer se nadamo da će umeti da iskoriste odustva na golu i u poslednjoj liniji domaćina.

3:1


Image by Alex Fox from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.