četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Faliće im sedam standardnih igrača, pet zbog nacionalne selekcije!

Danas će jednom timu faliti sedam standardnih igrača od čega dvojica zbog suspenzija, a petorica zbog obaveza prema nacionalnoj selekciji. Meč možete preuzeti do okvirno do 20:30, a predložena kvota je 2,90!

21:00 Wadi Degla – Al Ahly (Egipat 1)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim zauzima predposlednje 17.mesto sa skorom4 pobede, 11 remija i 12 poraza uz gol razliku 24:33.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju skor 2 pobede, 6 remija i 6 poraza i gol razliku 11:16.

Forma poslednjih 5 mečeva: Wadi Degla ima samo jedan poraz u poslednjih pet mečeva, uz tri remija i jednu pobedu, u tom periodu postigli su 7 golova.

Izostanci: Danas tim Wadi Degla nema bitnijih izostanaka


Pozicija na tabeli gosta: Ekipa Al Ahlya se nalazi na 2.mestu sa tri boda manje od najvećeg rivala Zamaleka, ali i utakmicom manje, pa će današnjom pobedom ukoliko do nje dođu, izaći ispred svog rivala. Imaju skor 17 pobeda, 7 remija i 2 poraza uz gol razliku 54:21.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima trenutno imaju najbolji skor u ligi, 11 pobeda, 2 remija i 1 poraz i gol razliku 29:9.

Forma poslednjih 5 mečeva: Četiri pobede i jedan remi, a u poslednja četiri meča, primili su gol u svakom od njih.

Izostanci: Petorica igrača dobili su produžen odmor posle povratka sa Olimpijskih igara iz Tokija, bili su deo nacionalnog tima i vratiće se obavezama tek u ponedeljak, to su prvi golman tima Mohamed El Shenawy (21/0/0) defanzivac Ahmed Ramadan (11/0/0), potom vezni igrači Akam Tawfik (16/1/4 – četvrti asistent tima), Nasser Maher (5/0/0), Taher Mohamed (19/2/2), zbog bolesti nema Badr Banoun (19/2/1) i  Ayman Ashraf (20/0/1)

 


Zaključak: Domaći tim igra u solidnoj formi, ali će se do kraja grčevito boriti za opstanak, postigli su sedam golova na poslednjih pet mečeva. Sa druge strane gosti svakako danas žele do sva tri boda i najverovatnije će do njih i doći, ali im u prilog ne ide činjenica da od će opet biti oslabljeni, naročito u defanzivi, gde će im faliti trojica igrača sa najviše nastupa u timu, a sa jednim od njih su prethodna četiri meča primali najmanje po gol.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Danas po svemu navedenom mi pokušavamo sa igrom oba tima daju gol (GG) po kvoti 2,90

1:2


Image by Alex Fox from Pixabay 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje