četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Favorit na ovom meču bez 5 važnih igrača protiv tima koji je u formi!

Favorit u ovom meču igraće bez pet važnih igrača, 2 u odbrani, 2 u veznom redu i 1 u napadu, u pitanju su suspenzije i povrede, sa druge strane je tim koji je u formi i koji nema bitnih izostanaka. Meč možete preuzeti do 19 časova, a predložena kota je 1,85

Radi se o susretu Treće Švedske lige – Grupa Sodra, a od 19 časova se sastaju ekipe Qviding – Utsiktens, radi se o meču u okviru 28.kola posle koga će se odigrati još dva susreta do kraja lige.

Ekipa Qvidinga nalazi se u zoni ispadanja, ali sa tendencijom da odatle vrlo brzo izađe naročito posle odličnog niza od 3 vezane pobede u ligi i jednog remija u poslednja 4 meča. Trenutno su na 13.mestu koje bi ih odvelo u razigravanje za ostanak u ligi, ali čak tri tima imaju samo bod prednosti u odnosu na njih pa imaju šansu da izbore opstanak i ovako. Do sada imaju učinak od 9 pobeda, 6 remija i 12 poraza i gol razliku 24:42. Na svom terenu igraju mnogo bolje i imaju učinak od 7 pobeda, 4 remija i samo 2 poraza uz gol razliku 17:12. Za današnji meč nedostaje samo suspendovani defanzivac O. Sahlén (24/0)

Što se tiče ekipe Utsiktens čini se da su izgubili sve šanse za plasman u viši rang jer na tri kola do kraja imaju 6 bodova manje od drugog mesta i nalaze se na 3.mestu sa skorom 13 pobeda, 10 remija i 4 poraza uz gol razliku 55:34. U gostima su ostvarili učinak 4 pobede, 7 remija i 2 poraza i gol razliku 23:21. Iako se u narednom kolu igra derbi između prvog i drugog teško će Utsiktens uspeti da se umeša u borbu za 2.mesto. Što se tiče izostanaka njima će danas faliti 4 suspendovana igrača, to su defanzivci E. Gunnarsson (27/0) i A. Angelin (22/4), potom vezni igrači E. Bosnic (21/1) i A. Jernarp (22/1), kao i povređeng napadača L. Hedlund (12/4).

Mišljenje urednika: Domaćinu gori pod nogama, a forma u poslednja 4 meča pokazala je da ipak tim ima kvalitet za ovu ligu, uz odlične nastupe na domaćem terenu i samo 2 poraza u 13 mečeva ove sezone, uz izostanka kod gosta koji ima samo teoriju za borbu za vrh tabele čine nam se kao dovoljan razlog da odigramo 1X po kvoti 1,85!

2:1


Foto: Image by AllgyerDaniel from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje