utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Favorizovani domaćin bez 3, a gost bez 8 igrača

Na ovom meču domaćin ima ulogu favorita, a gost mu na megdan dolazi bez 8 igrača, među kojima se nalazi i kapiten tima. Gostujući tim su tokom zimskog prelaznog roka, napustila dva najbolja igrača. Ovaj meč možete najkasnije odigrati nešto pre 18 časova po našem vremenu.


Najava meča: Danas će se u terminu od 18 časova po našem vremenu u okviru poslednjeg meča 24. kola Češke elitne lige u fudbalu sastati ekipe Ostrava i Mlada Boleslav. Ostrava se nalazi na 4. mestu na tabeli sa 38 osvojena boda i pobedom će prestići Jablonec i biti odmah iza Slavije Prag i Plzena. Danas neće moći da računa na 3 igrača: Pokorny (14/3), Janoš (14/0) i Baroš (9/1). Mlada Boleslav se nalazi na 9. mestu sa 34 osvojena boda od kojih je samo 6 osvojila kao gosti. Kao domaćin su najefikasniji u ligi sa 31 datim golom na 12 utakmica. To jasno govori da daleko lošije igraju na strani nego pred svojim navijačima.

Izostanci u timu Mlada Boleslav: 4 odbrambena igrača – Jakub Klima (19/0), M. Tulio (10/0), D. Hašek (3/0) i T. Wiesner (2/0), 3 vezna igrača – kapiten tima Matejovsky (18/0), D. Pech (5/0) i M. Masek, kao ni na napadača T. Wagnera (6/0). Pritom treba pomenuti da su tim tokom zimskog prelaznog roka napustili prvi strelac tima Komličenko (15/10), koji je prešao u Dinamo iz Moskve i drugi strelac tima Muris Masanović (18/8), koji je pojačao Kajseri u Turskoj. 

Tradicija: je daleko na strani današnjeg gosta. Ostrava 6 godina odnosno 10 poslednjih utakmica ne zna za pobedu nad ekipom Mlada Boleslav.

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. Tradicija je ipak tu da bi se rušila, pa zbog svih ostalih parametara kao dobar izbor nameće se pobeda domaćina 1 koja donosi kvotu od @1.70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje