četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1 (2020/21): Najava, izostanci i prognoza (2.kolo) – SUBOTA

Kao što ste navikli u prošlim sezonama i ove godine radimo najave Francuske Lige 1, koju naš urednik Miloš prati godinama i sad sasvim solidnim procentom uspešnosti i pogađa, iako je dosta neizvesna i nepredvidljiva za klađenje. Nadamo se da ćemo zajedno uz pomoć statistike, izostanaka, forme, kvaliteta i na kraju poznavanja lige od strane našeg urednika, zajedno imati puno pogođenih parova ove sezone!


U subotu nas od 17 časova očekuje po nama jako zanimljiv meč koji će odigrati domaći Ren i Monpelje, kojem je ovo prvi meč u novoj sezoni.

Ekipa Rena, uspela je da na jako teškom gostovanju uzme bod protiv ekipe Lila (1:1), veoma rano dobijen crveni karton igrača Rena – Boey-a, doneo je prednost domaćinu i nešto kasnije i vođstvo 1:0, ali je do kraja poluvremena situacija sa igračima izjednačna, što je Ren u drugom poluvremenu iskoristio i bio mnogo bolji rival, uspeo je da izjednači ali ne i da u potpunosti okrene meč, iako je bilo šansi za to, čak i pogođena stativa, mladi supertalentovani Kamavinga, je ulaskom u igru doprineo značajno boljoj igri Rena, a upisao je i asistenciju, u ovom kolu se očekuje na mestu startera. U međuvremenu ekipa Rena je svoj ionako jak napad pojačala dolaskom prvog strelaca Amijan, koji je ispao, Guirassy-a (24/9/1).

Izostanci: H.Traore (27/0/5 prošle sezone – odbrana), S.Boey (1/0/0 ove sezone – crveni karton), Lea Siliki (20/0/0 – sredina)

Najverovatniji sastav Rena:

Što se tiče Monpeljea, oni su meč 1.kola preskočili jer je odložen zbog obaveza PSŽ u evrokupovima, pa će im ovo praktično biti uvodni meč sezone. Oni su prošlu sezonu završili na solidnom 8.mestu sa učinkom 11-7-5, ono što je bilo jako uočiljivo jesu jako slabe igre na gostovanjioa gde su od mogućih 27 bodova osvojili svega 8 uz gol razliku 9:24, ako se gledaju samo gostovanja imali su 4. najlošiju odbranu lige.

Što se tiče promena u timu, gotovo da ih nije ni bilo, jedina izmena biće među stativama, standardni golman Rulli (25/0/0), vratio se u Sosijedad po isteku pozajmice, a u klub je za 6 miliona stigao reprezentativac Švajcarske i golman Bazela – Jonas Omlin. Uz njega stigao je i napadač i prošle sezone jedan od dva najbolja strelca Dižona – Stephy Mavididi (24/5/1) koji dolazi iz ekipe Juventus U23, iz koje je bio na pozajmici u Dižonu, za 6,3 miliona evra.

Od standardnih igrač iz prošle sezone, tu su i dalje 42-godišnji defanzivac Hitton, Souguet, Cognre, Oynogo, potom veznjaci Le Tallec, Savnier, Mollet, Ristić, kao i napadači Delort i Laborde.

U pripremnom periodu ovaj klub odigrao je 4 meča, savladao je ekipu Rodeza u generalnoj probi 3:1, remizirao sa Bastiom 2:2 i Hyresom 0:0, dok su poraženi od Strazbura 2:1.

Izostanci igrača: prvi strelac tima Delort (26/9/3), pojačanje Mavididi (24/5/1 u Dižonu), Cozza (7/0/0 odbrana).


 

Mišljenje urednika: Ovi rivali odigrali su martu meč koji je Ren dobio sa čak 5:0, a mišljenja smo da odnos snaga nije puno promenjen ni sada, Monpelje jednostavno ne ume da igra na gostovanjima, a čini se da će i ove sezone imati problema na tim mečevima, izostanak najboljeg napadača Delorta, kao i Mavididija koji bi mogao da ga zameni otupeće oštricu njihovog napada, a čini se da ako Ren ponovi igru iz drugog poluvremna meča sa Lilom, ne bi trebalo da brine za tri boda, naš predlog je pobeda Rena po kvoti 2,10!

2:1


STATISTIKA FRANCUSKA PREMIUM:

 1 kolo. 6 od 6 (kvote 1,45,1,85,1,50, 2,00, 3,00, 2,15)

2. kolo. 2 od 2 (1,75, 2,10)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje