petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava meča, izostanci i prognoza!

Premium najava Francuske Lige 1, za danas jedan meč, predložena kvota je 1,85!

Nant – Lion

Nant je u prva trk meča sezone sa jako neugodnim rivalima uspeo da osvoji 4 boda i to protiv Monaka u prvom kolu 1:1, potom pobeda 2:0 nad Mecom, da bi potom bio poražen od Rena 1:0 u gostima na meču gde su najverovatnije ostali bez dvojice važnih napadača Muania i Simona koji su zamenjeni, a trener je izjavio da nije optimista za njihov nastup u meču sa Lionom. Ekipa Nanta je prošlu sezonu završila na 18.mestu gde je kroz baraž sa timom iz Druge lige izborila da i ove godine igra sa najboljim timovima Francuske. Imali su skor 9 pobeda, 13 remija i 16 poraza uz gol razliku 47:55. Na gostovanjima su imali skor 6 pobeda, 5 remija i 8 poraza i gol razliku 8:26 i više bodova su osvojili van svog stadiona. Na 27 od 38 mečeva raspon golova bio je od 2-3 kada je igrao Nant.

Izostanci: R. Kolo Muani (37/9/4 prošle sezone – napad 2.strelac tima), M.Simon (35/6/5 prošle sezone – napad), Limbombe (0/0/0), Wylan Cyprien (pojačanje iz Parme), K.Coulibaly (17/3/1 prošle sezone – napad)


Lion je sa druge strane tim koji je u startna tri kola, odigrao ispod svakog očekivanja, najpre su remizirali 1:1 protiv Bresta na domaćem terenu, potom su poraženi od Anžea u gostima 3:0, da bi potom posle vođstva 3:0 od Klermona, na kraju su uzeli samo bod u meču koji je završen 3:3. U međuvremenu u tim je stigao Šaćiri iz Liverpula i može se desiti da debituje na ovom susretu, isto kao i levi bek iz Čelzija – Emerson Palmieri, koji je i odigrao jedan meč. Videćemo da li će Lion popraviti svoju igru, koja u principu ima dosta problema, pre svega u defanzivi.

Što se tiče tima nema bitnijih izostanaka u sastavu.


Međusobni mečevi: Na terenu Nanta, Lion je slavio na 3 od prethodnih 6 mečeva, uz 2 remija i samo 1 pobedom Nanta.


Zaključak i predlog za klađenje: Lion je definitivno kvalitetan tim ofanzivno, svakako da bilo kom rivalu može da postigne gol ili dva, ali je problem u defanzivi, gde ni jednom nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu od rivala kao što su Brest, Kleremon i Anže, primajući čak 7 golova. Deluje da će to i danas biti problem za ekipu Liona, ali će Nant biti lišen usluga svojih najubojitijih napadača, pa bi Lion to mogao da iskoristi i konačno sačuva svoju mrežu netaknutom, ali to ne smemo da garantujemo, naš predlog je igra X2&2-4 gola po kvoti 1,85
0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje