petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava meča, izostanci i prognoza (PETAK) 09.09.2021

Danas smo analizirali jedini meč koji je na programu, izostanci deluju dosta zanimljivo, a naš predlog je kvote 1,85


21:00 Lorient – Lille

Ekipa Loriana je prošle sezone ušla u Ligu 1 gde su uspeli da sačuvaju status u društvu najboljih, a ovu sezonu započeli su sasvim zadovoljavajuće pobeda, dva remija i poraz i to remi protiv Sent Etijena u gostima 1:1, potom pobeda nad Monakom 1:0 na domaćem terenu, pa poraz u gostima od Monpeljea 3:1 i potom još jedan remi u gostima sa Lensom 2:2. Formacija 3-5-2 deluje jako dobro, tim ume da postigne gol protiv svakog rivala, a za sada su se kao najveći problem pokazali prekidi, primali su golove iz prekida protiv Lensa i Monpeljea, ali ih je i Monako par puta ugrozi iz kornera i imao najbolje prilike posle prekida.

Danas će izostati dva defanzivca T. Fontaine (2/0/0) i Morel (2/0/0).

Ekipa Lila, aktuleni šampion Francuske, očajno je počeo novu sezonu, sa svega 2 osvojena boda iz tri meča, remizirali su 3:3 sa Mecom u gostima, potom su na domaćem terenu deklasirani od Nice 0:4, da bi potom opet u gostima odigrali 1:1 sa Sent Etijenom. U prošlom kolu savladali su Monpelje na domaćem terenu u utakmici u kojoj su imali imperativ pobede 2:1. Dosta igrača tima bilo je sa svojim reprezentacijama, David je igrao meč u Kanadi, tako da će imate dosta problema da se aklimatizuje tako brzo na vremensku razliku. Uz to Celik, Yazici i Burak Yilmaz imali su napornu nedelju i tri meča za selekciju Turske.

Danas će u timu faliti veznjak Renato Sančez (1/0/0), ali što je mnogo važnije neće biti Bambe (3/0/0) jednog od najboljih igrača tima, kao ni napadača Weah-a (3/0/0).

Zaljučak i predlog za klađenje: Duel dva otvorena tima, Lil ne igra toliko loše koliko pokazuju rezultati, jedino gde su nadigrani bilo je protiv Nice, protiv Sent Etijena zaslužili su ceo plen i samo loša realizacija nije donela tri boda, sa druge strane treba imati u vidu da će van tima biti dosta važnih igrača, pa samim tim može da se desi da Lil može teže do sva tri boda protiv motivisanog domaćina koji je pokazao da svakom može da postigne gol, iako je Lil kvalitetniji tim, izostanci i umor kod gosta, nameće nam tip GG po kvoti 1,85.

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje