sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava mečeva, izostanci i prognoza (NEDELJA)

Danas smo odabrali dva meča, mi smo ih analizirali za vas, uz izostanke imate i predloge za klađenje. Mečevi počinju od 17 i 21 sat. Predložene kvote 1,70 i 1,55


17:00 Lil – Monpelje

Ekipa Lila, aktuleni šampion Francuske, očajno je počeo novu sezonu, sa svega 2 osvojena boda iz tri meča, remizirali su 3:3 sa Mecom u gostima, potom su na domaćem terenu deklasirani od Nice 0:4, da bi potom opet u gostima odigrali 1:1 sa Sent Etijenom. Promena trenera koji je osvojio titulu je izgleda ostavila dosta traga na tim, iako sastav i nije toliko puno menjan, otišao je golman Maignan i veznjak Soumare, tako da što se kvaliteta tiče, on nije toliko manji u odnosu na šampionski sastav.

Danas će u timu faliti veznjak Renato Sančez (1/0/0).

Što se tiče Monepelja oni su godinama jedan od najneprijatnijih timova koji mogu da vam budu rival, zato što poseduju jako dobar kvalitet u ofanzivnom delu timu, u igračima poput Delorta, Labordea, Mavidida, Molleta… Ovu sezonu počeli su manje više u skladu sa očekivanjima četiri osvojena boda iz tri meča, najpre poraz od Marseja na domaćem terenu 2:3, potom remi sa Remsom 3:3 i pobeda 3:1 na domaćem terenu protiv Lorijana. Upravo ono što smo rekli, odličan napad i igra u ofanzivi, ali dosta nesigurna odbrana možda i zbog činjenica da je u timu mnogo više igrača sa izraženim ofanzivnim karakteristikama.

Danas će izostati prvi strelac tima Delort (3/2/1), nema ni golmana Omlina, inače prvog golmana prošle sezone (31 meč), slično kao ni štopera Pedra Mendes (prošle godine 22 meča)

Zaljučak i predlog za klađenje: Ekipa Lila moraće da krene sa dobrim rezultatima kako bi se priključili gorenjem delu tabele gde im je i mesto. Sa druge strane očekujemo jednu otvorenu utakmicu od strane Monpeljea, koji će i bez Delrota biti jako opasan po gol Lila, pa nas ne bi čudilo da na utakmici vidimo i neki njihov gol, ipak naš predlog je igra 1X&2-5 gola po kvoti 1,55!

2:1


21:00 Rems – PSG

Može se reći da tim Remsa nastavlja gde je stao prethodnih sezona, pre svega igra koja se zasniva na stabilnog i balansiranoj igri, sa naglaskom na defanzivu celog tima. Odigrali su tri meča od starta lige i zabeležili tri remija uz gol razliku 4:4, najpre mini iznenađenje na startu sa Nicom u gostima i rezultat 0:0, potom remi 3:3 na domaćem terenu protiv Monpeljea i u poslednjem kolu 1:1 u gostima sa Mecom.

Što se tiče tima za danas neće biti do sada standardnog veznog igrača X. Chavalerina (3/0/0) koji je pred transferom i napadača Sierhuisa (2/0/0), kao i nekih igrača koji nisu igrali ove sezone, jedan od važnijih je Alber Zeneli (28/2/2) igrač sredine terena, kao ni Doumbie (prošle sezone 23/0/1), kao ni Kutesa (23/1/2) koji je napustio klub pre par dana.

Ekipa PSG-a je rešila da povrati trofej prvaka Francuske, prošlogodišnji gubitak trofeja upalio je alarme u redovima Parižana pa sada žele sve trofeje. Danas se očekuje debi Lionela Mesija, kao i to da napadačka trojka bude Mesi, Neimar, Mbape. To može da znači samo jedano, konstantni napadi sa svih strana i veliki problemi za odbranu Remsa i golmana Rajkovića. U dosadašenjem toku lige, tri pobede PSG-a i gol razlika 10:5.

U timu neće biti Seriha Ramosa, kao ni do sada najboljeg strelac tima Ikardija (3/2/0), ali ni krilnog napdača Sarabie (2/1/0)

Zaljučak i predlog za klađenje: Danas bi sve osim pobede gosta bila prvorazredna senzacija, u dosadašnjem delu lige, PSŽ je primao gol na svakom meču, tako da odbrana definitivino nije ono što je glavna snaga tima iz glavnog grada, pa tako i danas očekujemo jedan otvoren meč, ali i sigurnu pobedu gosta uz nekoliko golova na meču, naš odabir je igra 1P1-3&3+ (jedan do tri golova u prvom delu igre i najmanje tri gola na meču) po kvoti 1,70.

0:2 (0:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje